Välkommen till Facial Academy

Facial Academy är marknadsledande experter inom ansiktsestetik och estetisk tandvård. Hos oss kan du känna dig trygg i din behandling. Våra tandläkare och läkare har en lång erfarenhet av vetenskapsbaserad toppkvalitativ vård inom både medicinska och estetiska behandlingar.Vad kan vi göra för dig?


Välkommen till Facial Academy

Vi på Facial Academy är marknadsledande experter inom ansiktsestetik. Alla våra behandlingar, oavsett om det är injektionsbehandlingar eller estetisk tandvård, utförs av legitimerad vård personal med stor kompetens och lång erfarenhet. Vi har en djupgående passion för det vi gör och vår behandlingsfilosofi är alltid att erbjuda marknadens bästa och säkraste behandlingar.


Estetik hos oss

Medicinsk erfarenhet

All vård, medicinsk eller estetisk, måste enligt vår åsikt utföras av utbildad och legitimerad vårdpersonal. Patientens säkerhet är det absolut viktigaste för oss på Facial Academy. När du genomgår en behandling hos oss är du i goda händer. Samtliga av våra behandlare är legitimerade läkare eller tandläkare med flera års erfarenhet inom den medicinska och estetiska vården.

Patienten i fokus

Som vårdgivare är det viktigt att förstå att alla patienter är olika och vill ha olika resultat av sina behandlingar. Vi lägger stort fokus på patient kommunikation, noggranna konsultationer och detaljerade terapiplaner så att du ska känna dig bekväm, införstådd och bli nöjd med din behandling hos oss. På Facial Academy kommer patienten alltid först. Utan våra patienter skulle vi inte existera.

Ett resultat efter dina önskemål

Vi strävar alltid efter att uppfylla dina estetiska önskemål. Vi initierar ditt besök genom att göra en individuell ansiktsanalys och skräddarsyr därefter en estetisk behandling efter Era önskemål. Det är vårt ansvar som professionella vårdgivare att vägleda Er i behandlingen utifrån Era önskemål och informera om vad som är möjligt och inte möjligt inom den rekommenderade behandlingen. Naturliga resultat, patienttrygghet och toppkvalitativa behandlingar för våra patienter är mottot på Facial Academy.


Hur det går till

Tidsbokning

Börja med att boka en tid för en konsultation genom att ringa oss på 010-20 70 799 eller maila oss på info@facialacademy.se. Har Ni frågor innan bokning av en konsultation är Ni självklart välkomna att ringa oss så hjälper vi Er att besvara Era frågor.

Vi erbjuder också video konsultationer samt email konsultationer (bedömning av insända högkvalitative bilder) för våra patienter som bort långt bort.

Konsultationen

När Ni anländer till kliniken är det viktigt att uppvisa giltig legitimation och fylla i en hälsodeklaration som Ni får av oss i receptionen. Ditt välmående är alltid prio 1 för oss. Därför är det viktigt att veta aktuellt status på ditt hälsotillstånd så att vi kan presentera och eventuellt utföra behandlingen på ett så säkert sätt som möjligt.

Därefter fortsätter vi med att göra en full individuell ansiktsanalys och skräddarsyr en personlig behandlingsplan efter dina önskemål. Observera att vi förbehåller oss rätten att neka behandling om vi finner att resultaten inte kommer att bli positiva. Vi vill alltid ge våra patienter de bästa och mest naturliga resultaten så att de kan le i livets alla stunder.

Notis: de allra flesta behandlingarna kan vi utföra på samma besökstillfälle som konsultationen.

Behandling

Våra erfarna behandlare utför behandlingen ni tillsammans har skräddarsytt och kommit överrens om. Under behandlingen kommunicerar vi alltid med Er om vad som ska göras och vad nästkommande steg är.

Självklart är du alltid välkommen att ta med dig en anhörig eller vän som närvarar under behandlingen om du så önskar.

Uppföljning

Efter behandling hos oss följer vi alltid upp med våra patienter. Vi vill gärna hålla kontakten med våra patienter och veta om allting gått som de tänkt sig samt hur de mår efter behandlingen.